Liggestole du ikke kan undvære

liggestole

På trods af, at vi ikke har mange dage med høj solskin og sommer i Danmark, er der næppe nogle der kan argumentere i mod, at det er en fornøjelse at ligge og dase under solens varme stråler. Det er særligt lækkert hvis du har egen have eller et andet grønt område til rådighed, hvor du kan slæbe din egen liggestol med ud. Det er trods alt en del mere rart end at ligge på et håndklæde. Du kan også medbringe din egen liggestol på stranden, da der sjældent er stillet liggestole til rådighed eller leje på de danske strande. Når du medbringer din egen liggestol, er du også sikker på, at der altid er et ledigt sted for dig at ligge.

Her finder du to af de mest populære og mest uundværlige typer af liggestole, som vi sommer efter sommer vender tilbage til. Du kender dem sikkert allerede.

Den traditionelle med vip i ryggen

Vi kommer ikke udenom den traditionelle liggestol, enten i metal eller træ, med en nakkestøtte som du kan vippe. Dermed kan du både sidde op og ligge ned, hvilket er praktisk hvis du skifter mellem at læse liggende på maven og ryggen. Hvis du rigtigt vil forkæle dig selv, kan du prøve en af de klassiske liggestole med dobbelt vippefunktion, så du ligeledes kan løfte benene. Disse liggestole kommer uden madras, men du kan selv tilsætte en hynde eller et håndklæde for øget komfort. Denne form for liggestol er i den lettere udgave sammenklappelig og nemt at have med på farten.

Solvognen

Solvognen med det mytiske navn, som sender tankerne over på det mytiske klenodie, er en populær vinder når det kommer til liggestole. Denne form for liggestol er for dig, som ønsker ægte luksus og en komfort ud over det normale. Det kraftige stel på solvognen lader dig være så mobil som du ønsker og bidrager til følelsen af en liggestol i høj kvalitet. Samtidigt har solvognene også oftere en tykkere madras, så du kan ligge blødt. Grundet materialet er det dog en god ide at anvende et håndklæde ved brug af denne type liggestol. Solvognen er særligt populær idet den kan lægges ned i hel vandret stilling og i høj grad minder om en decideret solseng. Denne form for liggestol er perfekt til dig, der ikke regner med at skulle have din liggestol med til stranden, men blot ønsker at dase i solen på terrassen derhjemme.

liggestole

admin