Den bedste restaurant i Roskilde er…

Restaurant Roskilde

Jeg vil lige holde lidt på spændingen endnu, inden jeg afslører hvilken restaurant i Roskilde som jeg mener er den bedste. Først vil jeg have dig til at tænke på de første 3 spisesteder i Roskilde du kommer i tanke om. Jeg vil vædde på, at hvis du er bekendt nok med Roskilde til at kunne nævne 3 spisesteder, så vil den her restaurant med garanti være blandt. Roskilde er en stor by, hvorfor det ikke er nogen nem mission, at skulle udpege den bedste restaurant i Roskilde. Alligevel var jeg ikke i tvivl. Jeg startede med at liste alle restauranter i Roskilde op på en lang liste. Derfra fik jeg skåret feltet af restauranter ned til 10 og derefter ned til 5. Da jeg til sidst stod med valget mellem de 5 tilbageværende, faldt valget på La Rustica, som den bedste restaurant i Roskilde. Hvis du er uenig med min vurdering, så lad mig fortælle dig hvordan jeg er nået frem til denne beslutning.

Jeg er med på La Rustica måske ikke ligefrem er en michelin restaurant i Roskilde. Men La Rustica laver stadig vanvittig lækker mad. Grunden til mit valg faldt på La Rustica er ikke kun på grund af den gode mad, men fordi de er en restaurant, som har så meget mere at byde på end mange andre spisesteder i Roskilde.

Luksus brunch buffet med smag af Italien

Først og fremmest har La Rustica, foruden et stort a la carte menukort, en stor luksus brunch buffet, som de serverer i weekenden. Brunch buffet er blevet umådeligt populært de sidste par år, hvilket har været med til, at vi ser brunch restauranter skyde op over det hele. Desværre er der langt mellem en god brunch buffet. Det er måske også derfor La Rustica’s brunch buffet skiller sig ud i mængden. Her får du nemlig et stort udvalg af alt hvad dit brunch-hjerte kan begære. Ydermere, er alt maden friske råvare som du tydeligt kan smage, og det Italienske pift er lige med til at give den det ekstra pift.

Brunch buffeten kan også erstattes af en brunch tallerken / brunch platte hvis man er mere til det. Det er ting som disse der er med til at gøre La Rustica til den bedste restaurant i Roskilde. Der er så mange muligheder, at der vitterligt er noget for alle. Det er en af de parametre jeg lægger stor vægt på. Den bedste restaurant i Roskilde, skal være et spisested hvor der er plads til alle.  

La Rustica har plads til hele dit selskab i Roskilde

Det at der skal være plads til alle, er noget de går meget op i. Derfor er deres restaurant i Roskilde et stort lokale, hvor der er plads til at holde dit næste selskab. Om det er familie fødselsdag, barnedåb, konfirmation eller bryllup, så har La Rustica i Roskilde plads til dig. Udover at have plads til større selskaber har de også en speciel sammensat selskabsmenu, som man kan gøre brug af. For at dét ikke skulle være nok, er det muligt at tilpasse menuen så den passer til lige præcis dit selskab. Derfor er La Rustica den bedste Restaurant i Roskilde.    

admin