Forhandler af Ferrari og Maserati

køb ferrari

Formula Automobile er forhandler af Ferrari og Maserati og har 30 års erfaring med import, salg og leasing af Italienske luksusbiler.Nærmere bestemt har Formula Auto specialiseret sig med mærkerne Ferrari og Maserati.Hvis du drømmer om et komme til et eje den Ferrari eller Maserati bør du tagekontakt til Formula Auto. Igennem dem kan du købe en Ferrari og samtidigt blivetilknyttet serviceprogrammet hos deres autoriserede værksted, som er det eneste af sin slags i Danmark. Det er fordelsagtigt hvis det mod forventning skullekomme problemer med din Ferrari. Med tilknytning til serviceprogrammet er du tæt på igen at blive godt kørende.

Formula Auto har i kraft af sine 30 års erfaring på markedet for salg af Ferrari og Maserati stor viden om markedet og kan dermed guide dig som kunde gennem dit køb af bil fra Ferrari eller Maserati. Denne store erfaring kommer dig til gode når du skal igennem et stort køb, som købet af en Ferrari typisk vil være. Hos FormulaAuto har de den fornødne ekspertise om bilerne og kan komme med det bedste bud på hvilken Ferrari der vil passe til dine behov.

Formel 1 hos Formula Leasing

Hos Formula Leasing skaber man et sammenhold omkringFerraris Formel 1 hold og viser hvert år sæsonens første løb på storskærm iLyngby i Formula Autos lokalerDet bliver afviklet i Azerbaijan, hvor der er en teknisksvær bane med muligheder for udfordring og overraskelser. Man håberselvfølgelig at Ferrari kommer fra start med en god placering og taget guldet med hjem igen. Ved samme lejlighed er det muligt at få et gratis serviceeftersyn af bilen der bliver tjekket 190 steder. Hvis der skulle være punkter hvor din Ferrari trænger til at blive serviceret vil du i samme ombæring få et tilbud på de reparationerne, der bør udføres.

admin